Hoppa till sidans innehåll

Omgång 4

I helgen var det dags för omgång 3 i allsvenskan i Malmö.

UVR Sydöstra (bestående av Alpha Divers Carlskrona, Sydkusten SDK Karlshamn samt Kristianstad och Osby) mötte först Felix ifrån Göteborg. Resultatet blev 2-1 till motståndarlaget.

"Tyvärr kom vi inte in i vårt eget spel förrän till andra halvlek och då var det försent. På pappret borde vi ha vunnit men fick det inte att stämma alls i första halvlek. Vi fick dock en straff framarbetad av Mårten Kindlund och Mikael Rosendahl, som förvaltades fint av Joel Nilsson. En exakt likadan straffsituation borde även ha utdömts , då målvakten igen kilade fast sig i korgen som flyttade sig en meter trots solklar målchans. Men det är sånt som händer"

I den andra matchen mötte laget Malmö Triton och resultatet skrevs till 17-0. 

"Vi visste på förhand att det skulle bli en svår match eftersom de vann mot
oss med 4-0 senast, då med ett reservbetonat lag. Denna gången ställde de upp på hemmaplan med stora delar av sitt Euroleague lag så det blev en rejäl stjärnsmäll för oss. Dock väldigt nyttigt då vi inte hängde med huvudena utan försökte ändå göra vårt bästa denna gången. Mot Felix bytte de ut sina bästa spelare och vann då med 4-1. Vi får se det som en komplimang att de trodde att de behövde mönstra bästa laget mot oss"

"Detta året är ett prövoår för oss och vi håller på att balansera ihop ett lag utifrån vilka som vill och kan spela, vi har ju inte spelat seriespel på 6 år. Det är en pågående process att få de nya debutanterna som Joakim Tenglin att komma in i laget tillsammans med comebacker ifrån Mikael Svensson, Mikael Rosendahl (fd Andersson) och Staffan Rosenius. Den sistnämnde hade inte spelat match på 34 år (!) så vi är ett kul och blandat gäng!" avslutar lagledare Mårten Kindlund

Nästa omgång sker 28 januari i Trelleborg mot just Trelleborg och Esurf ifrån Eslöv. 

Nyheter

Nyheter

  

Dags att betala medlemsavgift för 2022.
Instruktioner finns på sidan Föreningen/Medlemsavgifter.Pröva på UV-Rugby

Du ska vara 13 år eller äldre och ha god vattenvana,

PS, Ta med kompisen så blir det ännu roligare.

 

Pröva på Fridykning

Flera haj-grupper att välja på beroende på kunskapsnivå
Småhajarna för dom minsta och Tigerhajarna för dom större.

 

Sportdykning

Avrosta dig på våra bassängtider.
 

 

Postadress:
Alpha Divers Carlscrona - Sportdykning
Hampus Prahl, Johannesbergvägen 26
37342 Rödeby

Kontakt:
Tel: 0733492225
E-post: alphadiverskarlskron...

Se all info